Om os

Some description                

Vorning Maskinfabrik ApS er en anerkendt international leverandør til mørtel-, teglværks- og betonindustrien. Desuden leverer vi specialudstyr indenfor transport og logistik samt anlæg til genanvendelse og biomasse handling.

Vores speciale er udvikling, konstruktion, produktion og montering af fuld- og halvautomatiske anlæg og systemer, der tilgodeser kundens individuelle behov indenfor produktions- og efterbehandlingsanlæg.
Vorning er specielt kendt for at være den førende leverandør af efterbehandlingsanlæg i Nordeuropa, til ældning af belægningssten og blokke til betonindustrien.
Ønsker du en uforpligtende mødeaftale med Vorning Maskinfabrik er du meget velkommen til at kontakte os på mail: Klik her eller ringe på tlf. 86 65 29 00.
 
Markeder
Vorning leverer og installerer anlæg over hele verden, med sine primære markeder i hele Europa.
 
Organisation
Vorning Maskinfabrik ApS har opbygget en effektiv projekt- og kundeorienteret organisation, som kan samarbejde med kundens organisation på alle niveauer og derved sikre en succesfuld installation/leverance af den valgte løsning.
Vorning Maskinfabrik ApS har i dag ca. 75 ansatte, fordelt på administration, salg/projektledelse, teknisk afdeling, service og egenproduktion.

Vorning Maskinfabrik ApS er i samme ejerkreds som AUFIN ApS og TS Maskinfabrik A/S. Denne ejerkreds har navnet Vorning Group.

Faciliteter
Vorning råder i dag over ca. 9.000 m2 produktionsareal totalt, heraf ca. 6.000 m2 under tag i Ørum.

Certificering
Vorning Maskinfabrik er certificeret i TransQ, Nordic Transport Pre-Qualification System.

Some description                         Some description

Find os også på:

Some description Some description Some description

Some description  
Some description